Kvinners Nettverksforum er et forretningsnettverk for kvinner i vår region, og et samarbeid mellom Levanger Næringsforum AS, Verdal Næringsforum og Steinkjer Næringsforum.

Vi har latt oss inspirere av Næringsforeningen i Trondheimsregionen, hvor de har stor suksess med GroNett, et lignende forretningsnettverk for kvinner.

Kvinners Nettverksforum ble fra januar 2017 et forretningsnettverk for alle kvinner i vår region, og er et samarbeid mellom LNF AS, VNF og SNF. Vi har satt sammen en styringsgruppe, som sammen skal jobbe for at nettverket blir en attraktiv møteplass for våre medlemmer.

Styringsgruppen består av:

Ranka E. KvarvingLevanger Næringsforum AS
Kirsti B. Arntsen Steinkjer Næringsforum
Ingrid Dahl Furunes Verdal Næringsforum
Christina Madsen Madsen Bil AS
Kristin N. Norum Friedrich Optikk AS
Karin HovdeKUN
Elin Sæheim Fossvik Sparebank1 Finans Midt-Norge

Målet med nettverket er:
 • Øke antallet kvinnelige ledere i næringslivet og der hvor beslutninger fattes. (Styrer og ledelse), ved å bringe disse sammen.
 • Styrke næringslivet i regionen ved å utvide den kvinnelige andelen, slik at 100 prosent av kompetansen blir tatt i bruk.
 • Utvikle individuelle lederegenskaper hos medlemmene, gi muligheter for å bli motivert og valgt til lederstilling, styreverv osv.
 • Synliggjøre nettverkets medlemmer for næringslivet i vår region.
 • Få flere kvinner på våre møter, og i enda større grad motivere til engasjement.
 • Bidra til å øke andelen kvinner i regionens styrerom.
Hva vi skal levere:

4 nettverkstreff (faglige og sosiale) i året som har til hensikt å være relasjonsbyggende, kompetansehevende, gi trygghet i egen rolle og utfordre og inspirere til å ta større ansvar.

Vi fokuserer blant annet på tema som dette:

 • Presentasjonsteknikk
 • Medietrening, med spesiell vekt på intervjutrening
 • Styrearbeid i praksis – erfaringsutveksling om styrearbeid, Styrepitch
 • Ledelse og lidenskap – ledelse på godt og vondt
 • Iverksette tiltak for erfaringsutveksling og forretningsutvikling.

Vi ønsker kvinner som med sitt engasjement, ønsker å bidra til å løfte kvinneandelen på beslutningsarenaer. Og som vil heie på hverandre, dele og anbefale hverandre. Et av våre mål er å gjøre medlemmene synlige for næringslivet i regionen.

Medlemskap:

Nettverket er for kvinner som har lederansvar, har ambisjoner,  samt kvinner som ønsker å ta ansvar og bidra der beslutninger fattes. Mangfold verdsettes høyt i nettverket.

Kvinners Nettverksforum er et nettverk som koster kr 500,- eks. mva per år for de som er ansatt i medlemsbedrifter i Levanger Næringsforum, Verdal Næringsforum og Steinkjer Næringsforum. Pris for de som ikke er ansatt i en medlemsbedrift: kr 1000 eks mva,- pr år.

Du blir med i et nettverk, og får derfor førstehånds informasjon fra oss.

Om deg:

Du jobber i offentlig eller privat sektor.

Det er ikke et must at du er medlem av et Næringsforum, heller ikke at du er leder.

Vi forventer at du deltar aktivt,  og i det hele tatt «byr på deg selv».

Vi ønsker en kultur hvor vi heier hverandre fram, samhandler og er gode ambassadører for nettverket

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.