Kvinners Nettverksforum startet som et eksklusivt tilbud til kvinnelige ansatte i medlemsbedrifter i Levanger Næringsforum AS, etter et inititativ fra Ranka E. Kvarving (LNF AS), Christina Madsen (Madsen Bil AS) og Kristin N. Norum (Backlund Restaurantdrift AS).

Vi har latt oss inspirere av Næringsforeningen i Trondheimsregionen, hvor de har stor suksess med GroNett, et lignende forretningsnettverk for kvinner. Vi så et behov for et eget nettverk på Innherred, og startet opp i September 2016. Etterhvert fikk vi flere henvendelser fra kvinner som ikke er ansatt i en medlemsbedrift av LNF AS. De ønsket også å være med i nettverket.

LNF AS tok derfor kontakt med Kirsti B. Arntsen i Steinkjer Næringsforum (SNF) og Ingrid Dahl Furunes i Verdal Næringsforum (VNF) og foreslo at dette var noe vi kunne gjøre bedre sammen, og dessuten tilby dette til alle kvinner i vår region, medlemmer eller ikke.

Kvinners Nettverksforum ble derfor fra januar 2017 et forretningsnettverk for alle kvinner i vår region, og er et samarbeid mellom LNF AS, VNF og SNF. Vi har satt sammen en styringsgruppe, som sammen skal jobbe for at nettverket blir en attraktiv møteplass for våre medlemmer.